Prezenţi în toată lumea
Avem un consultant foarte aproape de tine
DETALII
Produse la calitatea pe care ţi-o doreşti
Visul tău poate să devină realitatea ta
Vezi Produse
Sudură V-Perfect by Graf Synergy
Amestecul perfect între eficienţa PVC-ului şi estetica impecabilă a celor mai nobile materiale.
Detalii
Previous slide
Next slide
Rulează videoul

Descoperă Optimedia

Suntem unul dintre principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi aluminiu din Europa. Considerăm că este responsabilitatea noastră să oferim produse şi servicii de cea mai bună calitate, de aceea investim în oameni și în tehnologie de ultimă generație.

Folosim cele mai bune profile disponibile în lume  cu o linie estetică modernă, intr-o varietate de culori și modele.

Tâmplăria de aluminiu Optimedia se adaptează celor mai exigente proiecte tehnice.

Obloanele din aluminiu sunt disponibile în finisaje şi culori care îmbogăţesc atât faţada, cât şi confortul locuinţei tale.

Vă oferim o gamă diversă de rolete din aluminiu suprapuse sau aplicate cu lamele izolate.

Oferim soluții eficiente împotriva insectelor pentru întreaga gamă de tamplării și sisteme culisante.

Avantajele Optimedia

icon-windows

Avem experienţă de peste 27 de ani în producția de tâmplărie PVC şi aluminiu, produsele noastre fiind comercializate pe sase continente.

icon-hand-ok

Soluţii tehnice pentru cele mai exigente cerinţe. Tehnicienii noştri vă stau la dispoziţie pentru a oferta proiectele dumneavoastră, indiferent de complexitatea lor.

icon-badge

Producem tâmplării din PVC şi aluminiu certificate la nivel internațional: ISO 9001, 14001, CE, IQNet, CSA, GMAC, Cekal şi ExcellentSME.

icon-lock-refresh

Oferim cele mai scurte termene de ofertare, execuţie şi livrare partenerilor noştri, fără a face compromisuri atunci când vine vorba de calitate.

icon-protected

Datorită calităților tehnice și de securitate ale produsele noastre, puteți beneficia de o garanție extinsă de până la 10 ani.

icon-windows

Avem experienţă de peste 27 de ani în producția de tâmplărie PVC şi aluminiu, produsele noastre fiind comercializate pe sase continente.

icon-hand-ok

Soluţii tehnice pentru cele mai exigente cerinţe. Tehnicienii noştri vă stau la dispoziţie pentru a oferta proiectele dumneavoastră, indiferent de complexitatea lor

icon-badge