iso

Certificate ISO

Produsele oferite de către firma noastră sunt conform normelor europene din domeniul construcţiilor (CE, ISO 9001:2008; ISO 14001:2004). Calitatea tâmplăriilor noastre este rezultatul unui sistem productiv, în care fiecare etapă este supusă supravegherii şi verificării pentru a corespunde standardelor cerute.

Certificate CSA şi GMAC

Optimedia deţine marcajul CE pentru produsele comercializate cu profile Veka, Trocal, KBE, Alumil si Cortizo. De asemenea suntem printre puţinele companii din Europa care deţinem certificatele CSA şi GMAC pentru America de Nord.

Certificate FGIA (AAMA+IGMA)

Optimedia deţine certificarea FGIA (AAMA+IGMA) pentru produsele comercializate cu profile Cortizo 70.

Certificat-European-de-mentinere-a-performantei
Certificat-Calitate-9001-SRAC
Anexa-la-Certificat-sticla-rezistenta-la-foc
Certificat-IQ-NET-calitate
Certificat-IQ-NET-mediu
Certificat-mediu-14001-SRAC
ExcellentSME2021
excellent-SME-2

Certificare Excellent SME

Certificatul Excellent SME, emis de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Coface România, reprezintă soluţia ideală prin care beneficiaţi în siguranţă de oportunităţile de promovare şi dezvoltare a afacerilor.

La baza certificării stă evaluarea complexă a companiei, realizată de către Coface Romania prin intermediul unui Raport de Credit şi monitorizată zilnic prin verificarea tuturor informaţiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situaţiei economico-financiare a companiei şi implicit asupra capacităţii acesteia de a-şi onora obligaţiile comerciale faţă de partenerii de afaceri.