De_ce_optimedia

De ce Optimedia?

Pentru că promovăm calitatea şi excelenţa, iar prin acestea înţelegem livrarea unor ferestre şi uşi având caracteristici optime de performanţă, care pot satisface şi cei mai exigenţi clienţi. Asigurăm calitatea produselor şi serviciilor prin colaborarea cu furnizori recunoscuţi la nivel european şi investind într-un personal calificat, competent.

Viziune

Să fim un lider european în producţia tâmplăriilor din PVC şi aluminiu, să ne sprijinim partenerii şi să generăm creştere companiei noastre.

Misiune

Să producem ferestre şi uşi care au caracteristici certificate, fabricate şi livrate la cele mai înalte standarde cerute de piaţă.
Viziune
valori

Valori

Pasiunea

Am investit în cele mai recente inovaţii tehnologice şi procese de fabricaţie, care ne permit să oferim produse de calitate şi termene de livrare care pot satisface până şi cei mai exigenţi clienţi.

Respectul

Din 2006, am început să exportăm produsele noastre, având în prezent peste 1.000 de parteneri în întreaga lume.

Calitatea

Calitatea şi garanţia Optimedia se bazează pe furnizori recunoscuţi la nivel european: Veka, Profine, Cortizo, Reynaers, Alumil, Saint-Gobain, Winkhaus, Maco. Produsele Optimedia sunt certificate ISO9001 si ISO14001, iar pentru tâmplăriile PVC avem marcajul european CE.

Eleganță

Dezvoltarea Optimedia

O scurtă descriere a istoricului Optimedia este necesară pentru a putea înţelege care au fost ariile de dezvoltare ce au contribuit la construirea brandului de astăzi.

  • 1994 – Înfiinţare Optimedia şi startul producţiei de tâmplărie din PVC şi aluminiu
  • 2006 – Optimedia exportă primele produse în Europa
  • 2016 – Peste 500 de parteneri internaționali
  • 2018 – Suprafaţa de producţie de 23.000 m2
  • 2019 – Peste 60 de showroom-uri şi dealeri în România

Furnizori

Asigurăm calitatea produselor şi serviciilor prin colaborarea cu furnizori recunoscuţi la nivel european (cum sunt Veka, Profine, Cortizo, Reynaers, Alumil, Saint-Gobain, Winkhaus şi Maco) şi investind într-un personal calificat, competent.

Astfel putem oferi ferestre şi uşi care îndeplinesc toate cerinţele clienţilor noştri. Promovăm performanţa şi seriozitatea, oferind produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Profine

PROFINE produce profile PVC, comercializate sub marca KÖMMERLING. Aceasta compania a produs în 1954 primele sisteme PVC pentru producţia de serie, obţinând brevetul pentru tehnologia de extrudare a profilurilor colorate în 1967 şi pentru profilurile cu cinci camere în 2000.

VEKA

VEKA produce profiluri PVC de calitate superioară, recunoscute pe pieţele din Europa, America şi Asia. Reţeta acestui succes constă în faptul că fabricile VEKA sunt aproape de clientul final pentru o adaptare optimă la cererea şi la cultura locală.

Winkhaus

WINKHAUS dezvoltă, produce şi comercializeaza feronerii pentru ferestre şi usi, sisteme automate de închidere, de acces şi de securitate. Grupul german WINKHAUS a fost înfiinţat în 1854, rămânând o afacere de familie, deşi în prezent are peste 2000 de parteneri la nivel mondial.

Maco

MACO este o companie austriacă de feronerii pentru ferestre şi uşi care şi-a asigurat succesul prin calitatea produselor, fiind prima firmă din domeniul feroneriei certificată conform normelor ISO9001.

Reynaers

REYNAERS, lider european specializat în dezvoltarea de soluţii inovatoare şi durabile din aluminiu, de la sere şi pereti cortina, până la uşi şi ferestre cu deschideri simple, culisante sau pliante.

Saint-Gobain Glass

SAINT-GOBAIN GLASS este liderul european în producţia de sticlă pentru construcţii. Uzina de la Călăraşi, România, dispune de cea mai modernă linie de producere a sticlei float din Europa. Performanţele energetice, acustice şi de securitate ale vitrajelor SAINT-GOBAIN le recomandă pentru cele mai creative şi originale soluţii arhitectonice.

Cortizo

CORTIZO şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa profilurilor de aluminiu pentru arhitectură şi constructii prin investiţii masive care i-au permis să creeze o gamă completă de solutii pentru ferestre, faţade şi sisteme de protecţie solară de ultimă generaţie.

Formular de înscriere ca furnizor