Expoziții Optimedia

Una dintre cele mai de succes metode de a promova compania noastră pe piață europeană și nu numai, este participarea la târgurile internaționale. Cele mai importante fiind târgurile de la Paris, Milano și Bruxelles

 
Batibouw_-_Optimedia_Oradea

Batibouw

Este cel mai mare targ din Belgia pentru construcții și renovări profesioniștilor dar este deschis și pentru publicul larg. Târgul se intinde pe o perioadă de 11 zile în care mai mult de 250.000 de pasionați în construcții observă inovațiile și produsele celor 1000 expozanți care aduc cele mai noi produse. Printre expozanți. Am putut găsi firme recunoscute precum Frake, DeWalt, Velux, Umbris, Stessens, Santana, s.a.

 
MADE_Expo_-_Optimedia_Oradea

MADE Expo

Această expoziție este cel mai important eveniment din industria construcțiilor din Italia. Apreciat de foarte mulți profesioniști, este în continuă creștere și capătă un rol esențial în expozițiile internaționale pentru arhitectură, clădiri și construcții din Europa. Peste 90.000 de participanți și profesioniști cu factor decizional în piață și aproximativ 900 de expozanți au fost prezenți.

 
Batimat_-_Optimedia_Oradea

Batimat

Batimat este expoziția pentru sectorul construcțiilor și este o oportunitate excelentă prin care ne putem întâlni cu potențiali clienți din industrie, furnizori, dar și alți colaboratori. Aici prezentăm pietei din Franța, noile inovații din industria tâmplariei PVC și aluminiu, dar nu numai. În 2019 Batimat a celebrat aniversarea a 60 de ani. De-alungul anilor, mai mult de 6 milioane de profesioniști au vizitat și 4.500 de inovații au fost lansate în sectorul construcțiilor. În aceștii 60 de ani au fost prezentate participanților 12.000 de produse și soluții.

 
Japonia_-_Optimedia_Oradea

Japonia

Un alt targ de construcții internațional la care am participat a fost în Tokyo, Japonia. Este cea mai mare expoziție din Japonia care întrunește mulți oameni din categoria rezidențială, construcții, interior și exterior pentru clădiri comerciale, cât și mentenanța clădirilor. Am fost onorați să putem participa la acest eveniment unic pentru noi.