Furnizori

Asigurăm calitatea produselor şi serviciilor prin colaborarea cu furnizori recunoscuţi la nivel european (cum sunt Veka, Profine, Cortizo, Reynaers, Alumil, Saint-Gobain, Winkhaus şi Maco) şi investind într-un personal calificat, competent.

Astfel putem oferi ferestre şi uşi care îndeplinesc toate cerinţele clienţilor noştri. Promovăm performanţa şi seriozitatea, oferind produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Profine

PROFINE produce profile PVC, comercializate sub marca KÖMMERLING. Aceasta compania a produs în 1954 primele sisteme PVC pentru producţia de serie, obţinând brevetul pentru tehnologia de extrudare a profilurilor colorate în 1967 şi pentru profilurile cu cinci camere în 2000.

VEKA

VEKA produce profiluri PVC de calitate superioară, recunoscute pe pieţele din Europa, America şi Asia. Reţeta acestui succes constă în faptul că fabricile VEKA sunt aproape de clientul final pentru o adaptare optimă la cererea şi la cultura locală.

Winkhaus

WINKHAUS dezvoltă, produce şi comercializeaza feronerii pentru ferestre şi usi, sisteme automate de închidere, de acces şi de securitate. Grupul german WINKHAUS a fost înfiinţat în 1854, rămânând o afacere de familie, deşi în prezent are peste 2000 de parteneri la nivel mondial.

Maco

MACO este o companie austriacă de feronerii pentru ferestre şi uşi care şi-a asigurat succesul prin calitatea produselor, fiind prima firmă din domeniul feroneriei certificată conform normelor ISO9001.

Reynaers

REYNAERS, lider european specializat în dezvoltarea de soluţii inovatoare şi durabile din aluminiu, de la sere şi pereti cortina, până la uşi şi ferestre cu deschideri simple, culisante sau pliante.

Saint-Gobain Glass

SAINT-GOBAIN GLASS este liderul european în producţia de sticlă pentru construcţii. Uzina de la Călăraşi, România, dispune de cea mai modernă linie de producere a sticlei float din Europa. Performanţele energetice, acustice şi de securitate ale vitrajelor SAINT-GOBAIN le recomandă pentru cele mai creative şi originale soluţii arhitectonice.

Cortizo

CORTIZO şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa profilurilor de aluminiu pentru arhitectură şi constructii prin investiţii masive care i-au permis să creeze o gamă completă de solutii pentru ferestre, faţade şi sisteme de protecţie solară de ultimă generaţie.

Alumil

ALUMIL este unul dintre furnizorii de top pentru sisteme arhitecturale de aluminiu de înaltă calitate. În peste 30 de ani de activitate s-a extins din Grecia pe tot mapamondul, dispunând de 32 subsidiare şi 10.000 de parteneri.

Formular de înscriere ca furnizor