GDPR

Politica de confidențialitate este destinată oricărei persoane cu care interacționează OPTIMEDIA, inclusiv clienți și potențiali vizitatori ai site-ului nostru web, utilizatori ai aplicațiilor noastre.

  1. Introducere

Vă mulțumim pentru interesul față de compania noastră, produsele și/sau serviciile noastre. Când intrați într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințați informațiile dumneavoastră. Aceste informații redate în prezentul document (denumit în continuare „Politică de confidențialitate”) sunt importante. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

Scopul acestei Politici de confidențialitate este de a vă explica ce date prelucrăm (colectăm, utilizăm, arhivăm), de ce le prelucrăm, în ce modalitate le prelucrăm, drepturile dvs. în temeiul GDPR și modalitatea în care vă puteți exercita aceste drepturi. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator și, conform legii, suntem obligați să vă furnizăm aceste informații. 

Protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Fiind pe deplin conștienți de faptul