Expozitii Optimedia

Una dintre cele mai de succes metode de a promova compania noastra pe piata europeana si nu numai, este participarea la targurile internationale. Cele mai importante fiind targurile de la Paris si Milano si Bruxelles

Expo 1
Batibouw
Este cel mai mare targ din Belgia pentru constructii si renovari profesionistilor dar este deschis si pentru publicul larg. Targul se intinde pe o perioada de 11 zile in care mai mult de 250.000 de pasionati in constructii observa inovatiile si produsele celor 1000 expozanti care aduc cele mai noi produse. Printre expozanti, Am putut gasi firme recunoscute precum Frake, DeWalt, Velux, Umbris, Stessens, Santana, s.a.
Expo 2
MADE Expo
Aceasta expozitie este cel mai important eveniment din industria constructiilor din Italia. Apreciat de foarte multi profesionisti, este in continua crestere si capata un rol esential in expozitiile internationale pentru arhitectura, cladiri si constructii din Europa. Peste 90.000 de participanti si profesionisti cu factor decizional in piata si aproximativ 900 de expozanti au fost prezenti.
Expo 3
Batimat
Batimat este expozitia pentru sectorul constructiilor si este o oportunitate excelenta prin care putem intalni cu potentiali clienti din industrie, furnizori dar si alti colaboratori. Aici prezentam pietei din Franta, noile inovatii din industria tamplariei PVC si aluminiu dar nu numai. In 2019 Batimat a celebrat aniversarea a 60 de ani. De-alungul anilor, mai mult de 6 milioane de profesionisti au vizitat si 4.500 de inovatii au fost lansate in sectorul constructiilor. In acestii 60 de ani au fost prezentate participantilor 12.000 de produse si solutii.
Expo 4
Japonia
Un alt targ de constructii international la care am participat a fost in Tokyo, Japonia. Este cea mai mare expozitie din Japonia care intruneste multi oameni din categoria rezidentiala, constructii, interior si exterior pentru cladiri comerciale, cat si mentenanta cladirilor. Am fost onorati sa putem participa la acest eveniment unic pentru noi.